Deze website gebruikt Cookies om te kunnen functioneren.
NIeuws

Nieuws

Op 30 december 2019 is Carrosserie  Georges Beaupain SPRL in Verviers failliet verklaard door de rechtbank van Luik.
Pieter Van Bastelaere is de nieuwe als Afgevaardigd Bestuurder van de mobiliteitsfederatie Traxio. De Raad van Bestuur heeft op voordracht van het Uitvoerend Comité van Traxio de benoeming met onmiddelijke ingang bekrachtigd.
De Duitse IRS Group en Cryns Carrosserie Center hebben besloten de krachten te bundelen. Dit laat het bedrijf weten.
In week 51 (16-20 december 2019) en week 52 (23-27 december 2019) zijn er in België in totaal 25 faillissementen uitgesproken in de mobiliteitsbranche. Dit blijkt uit het faillissementenregister.
Failliet
 
Failliet
Onder deze faillissementen zijn er 16 bedrijven in de automotive sector, 1 bedrijf in de carrosseriesector, 1 rijschool en 17 bedrijven in de transport- en vervoersector. Klik hier voor een compleet overzicht.
 
Totaal
Hiermee komt het aantal faillissementen in de mobiliteitsbranche in Belgie dit jaar op 631. Vorig jaar zijn er in België 574 bedrijven in de mobiliteitssector failliet verklaard. In Nederland zijn er in 2019 tot en met week 52 345 faillissementen in de mobiliteitssector. In 2018 waren er dat 302.

Poll

De toenemende ketenvorming laat zien dat de Belgische carrosseriemarkt professionaliseert.

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.