Deze website gebruikt Cookies om te kunnen functioneren.
Nieuws

Touring lanceert samen met koepelorganisatie FIA een nieuwe affichecampagne om voertuigbestuurders stil te laten staan bij het potentieel gevaar van rijden met slechte banden. Dit laten de mobiliteitsorganisatie weten.
 
Spanning
Reden is dat uit onderzoek blijkt dat 1 op de 2 voertuigen rondrijdt met banden die geen correcte spanning hebben en dat ongeveer 15% rijdt met versleten banden. “Dat is niet alleen slecht voor het milieu en de portemonnee, het is ronduit gevaarlijk”, aldus Touring. “We raden voertuigbestuurders aan om de wagen regelmatig te laten controleren en zelf de bandenspanning en slijtage te checken. Dat kan veel leed en kosten voorkomen.”
 
Campagne
In de internationale campagne trachten de mobiliteitsorganisaties van de FIA weggebruikers te sensibiliseren tot verkeersveiliger gedrag. Bekende mensen zetten op de affiches de boodschap kracht bij. De campagne loopt wereldwijd; in Belgie zorgt de tennisser Rafael Nadal voor een bijdrage. De affiches zijn hier op 1.000 locaties te zien en verder ook via social media.
 
Touring en de FIA willen iedere verkeersdeelnemer wijzen op zijn of haar verantwoordelijkheid. Iedereen kan bovendien de actie steunen door het manifest voor meer verkeersveiligheid te ondertekenen op www.Fia.com/3500lives. (Bron: Touring)
 
 
Laat commentaar achter

Alle velden met een * zijn verplicht

Poll

De toenemende ketenvorming laat zien dat de Belgische carrosseriemarkt professionaliseert.

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.